Αληθές ή ...Άληθες ;
cell
Στατικές σελίδες
Σύνδεσμοι


Πόσο ανάγκη τους έχουμε;
992 αναγνώστες
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009
22:17

«Οι ΗΠΑ προσέφυγαν για χρηματοδότηση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ισως το έκρυψε η κυβέρνηση Ομπάμα, ίσως πέρασε στα ψιλά η είδηση και δεν το αντιληφθήκαμε, αλλά ευτυχώς υπάρχει ο υφυπουργός Τύπου κ. Κ. Γκιουλέκας, ο οποίος το αποκάλυψε χθες το πρωί σε εκπομπή της ΝΕΤ: Εδώ οι ΗΠΑ κατέφυγαν στο ΔΝΤ και εσείς γκρινιάζετε γιατί μας ξέφυγε λίγο το έλλειμμα, ήταν η λογική της δήλωσης του υφυπουργού»
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_24/04/2009_311962

«Χρηματικά μπόνους προσφέρει η Ιαπωνία σε οικονομικούς μετανάστες, για να επιστρέψουν στις χώρες τους.……..Το 1990, η Ιαπωνία αντιμέτωπη τότε με σοβαρές ελλείψεις εργατικού δυναμικού, ευνόησε τη μετανάστευση 366.000 Περουβιανών και Βραζιλιάνων ιαπωνικής καταγωγής. Οι «προσκεκλημένοι εργάτες» έγιναν γρήγορα η μεγαλύτερη ομάδα μεταναστών εργατών.
Η υποχώρηση της κερδοφορίας του βιομηχανικού τομέα και της ζήτησης για ιαπωνικά βιομηχανικά προϊόντα οδήγησε, όμως, την ανεργία στο 4,4% και τις εξαγωγές σε πτώση 45,6%.

Η Ισπανία, με ποσοστό ανεργίας που φθάνει το 17,4%, υιοθέτησε πρόσφατα ανάλογο πρόγραμμα οικειοθελούς επαναπροώθησης οικονομικών μεταναστών……..»
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_24/04/2009_276571


Τα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι ΜΗΔΕΝΙΚΑ.
Η ζήτηση για Ελληνικά βιομηχανικά προϊόντα από τις διεθνείς αγορές, οι εξαγωγές και η κερδοφορία του βιομηχανικού τομέα ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έχουν υποχωρήσει.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_1_24/04/2009_311980
Η αγροτική παραγωγή και οι τιμές παραγωγού ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι σε ανιούσα τροχιά.…ώστε να προβληματίσουν το εν Ελλάδι κυβερνητικό επιτελείο, και να στρέψει τη ματιά του κατά Ιαπωνία ή έστω εγγύτερα κατά Ισπανία μεριά…με τη λογική επίκλησης ...αλλοδαπών σημείων αναφοράς, του υφυπουργού Τύπου κ. Κ. Γκιουλέκα …

                                                        

                                                                     Αυτός ο...Άλλος.

 

                                  

                                          

Σχόλια

25/04 12:01  geokalp
ο Γκιουλέκας μάλλον μπερδεύτηκε από τη βαθστόχαστη κουβέντα με το Μπούρα ύστερα από τις τελευταίες δηλώσεις της Πόλας Κρούγκμαν
25/04 20:57  cell
Χαίρετε geokalp
"...της Πόλας Κρούγκμαν..."
ok το επώνυμο αλλά το...όνομα;
Με ο-μικρον αντί ω-μέγα; :-)
Επί της ουσίας περί Γιαπωνέζων απαντά ο αείμνηστος Γούναρης...
ζητούμενο "αυτός ο...άλλος"

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/8H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται — Μετεκλογικά 'τροχιοδεικτικά'