Αληθές ή ...Άληθες ;
cell
Στατικές σελίδες
Σύνδεσμοι


Η κατάληψη της Νομικής...και η Bild...
731 αναγνώστες
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011
18:15

Αμηχανία στη κυβέρνηση και στις πρυτανικές αρχές” λέει η μία εφημερίδα. “Μπαλάκι η τύχη των μεταναστών” λέει η άλλη. Ωρύονται στα κανάλια οι εκπρόσωποι “έρημοι κι’ απρόσωποι”. Εσείς τους φέρατε. Όχι εμείς, εσείς. Όχι εσείς. Εμείς. Το Κράτος-Οπερέτα δείνει ακόμα μία παράσταση σε εθνικό δύκτιο. Αφού πρώτα επέτρεψε να μπούν στη χώρα 1,5 εκατομμύριο παράνομοι (με τη προϋπόθεση ότι υπάρχουν νόμοι) μετανάστες τώρα, η μία κοπέλα ρίχνει το κρίμα στην άλλη! Καμία στη γειτονιά δεν είναι σε θέση να διακρίνει αυτό που έρχεται με βήματα γοργά.

  Ποιό; Η κατάρρευση εκ των έσω. Όχι explosion  αλλά implosion για να καταλαβαίνει και ο Γιώργος.

Ο Πρύτανης ζητάει την επέμβση του Κράτους και το Κράτος ζητάει τη λύση απ’ τον Πρύτανη! Η φαλακρή τραγουδίστρια, το θέατρο ΝΟ, οι Monty Python, οι Keystone Cops όλα σε ένα. Θα πείτε… Πως λύνεις το σημερινό πρόβλημα (γιατί θα υπάρξει και αυριανό και μεθαυριανό, και της άλλης εβδομάδας και του άλλου μήνα). Δεν το λύνεις. Δεν μπορείς να το λύσεις. Άλλοι έχουν αναλάβει τα ηνία της “χώρας”. Εκτός αν κάνεις κάτι “ελληνικό”. Τους παρακαλέσεις να κάνουν κατάληψη στη …Βουλή και στείλεις τη κυβέρνηση να κάνει κατάληψη στη Νομική οπότε το πρόβλημα θα μεταφερθεί στους λαθρομετανάστες.

Free Willy, free Theo, free Hulk, free GAP, free Anna etc. Μόνο με ακατάσχετο χιούμορ μπορεί να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που δημιούργησαν στην Ελλάδα οι: Ανδρέας Π, Κωνσταντίνος Μ, Κώστας Σ, Κώστας Κ (junior), Γιώργος Π. Θα ήθελα να πάω πιο πίσω, στην 7ετία, στην Αποστασία, στον Ανένδοτο, στο Στρατηγέ Ιδού ο Στρατός Σας αλλά, χτες βράδυ παρακολούθησα τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ “1821″ και μετάνοιωσα που η Ελλάδα απαλλάχτηκε απ’ τη Τουρκοκρατία. Όπως είπαν οι συντελεστές τους δύο πρώτους αιώνες όλα ήταν “μέλι-γάλα” αλλά, η συνταγή χάλασε όταν οι Τούρκοι ανάθεσαν στους Κλέφτες και στους Αρματωλούς να μαζεύουν τους φόρους των ραγιάδων….

Προφητεία [σχολιαστή]:
Το 2021, που οι σημερινοί κλέφτες και αμαρτωλοί (οι αρματωλοί μας τελείωσαν καθώς ως γνωστόν τα άρματα δεν έχουν πυρομαχικά) δεν θα μπορούν να μαζέψουν φόρους, οι Οθωμανοί θα επιστρέψουν. Και μάλιστα επίσημα προσκεκλημένοι..

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ

Η Bild :

Όπως πληροφορούμαστε από την Deutshe Welle,  η γερμανική εφημερίδα Bild, γράφει σήμερα θέμα με τίτλο: «Το άσυλο στην Ελλάδα: Θέλουμε να έρθουμε στη Γερμανία», με αφορμή την κατάληψη της Νομικής Σχολής και την απεργία πείνας των λαθρομεταναστών ως μέσο πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση για χορήγηση ασύλου.

Η εφημερίδα γράφει ακόμα ότι:  «Εκατοντάδες αιτούντες άσυλο άρχισαν στην Αθήνα απεργία πείνας προς ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες ασύλου και πολλοί λένε....
‘θέλουμε να πάμε στη Γερμανία’. Οι αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα δεν έχουν να φάνε, κοιμούνται σε παράγκες, ενώ οι γιατροί αρνούνται να τους παράσχουν βοήθεια. Η Bild είναι παρούσα στη χειρότερη περιοχή της Ευρώπης σε ζητήματα ασύλου». 

Και συνεχίζοντας την επίθεση κατά της χώρας μας αναφέρει ότι: «Πρόκειται για εικόνες που δεν μπορούμε να διανοηθούμε στην Ευρώπη. Η Ελλάδα του 2011 δεν έχει πολύ μεγάλη σχέση με την Ευρώπη…..».

Εμείς, έπειτα από αυτή την «κακή» εικόνα που έχουν οι πολιτισμένοι  ευρωπαίοι με τους οποίους εμείς σήμερα, όπως ισχυρίζεται η Bild,  δεν έχουμε καμία σχέση, καλούμε την εφημερίδα Bild να εισηγηθεί στην κ. Μέρκελ, να δείξει η Γερμανία τον πολιτισμό της και την φιλοξενία της και να επιτρέψει να μεταβούν όλοι οι λαθρομετανάστες που είναι στην Ελλάδα, κατευθείαν στη Γερμανία. Εξάλλου και οι ίδιοι το επιθυμούν τόσο πολύ.

 Εμείς και πάλι, σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε προς την ελληνική κυβέρνηση το άνοιγμα των συνόρων τώρα για να φύγουν οι δυστυχισμένοι αυτοί άνθρωποι και να πάνε στα πλούσια σαλόνια της Ευρώπης.
Τώρα αμέσως.

ΥΓ.  Αυτοί οι "αφιλόξενοι" και "ρατσιστές" Έλληνες είναι οι ίδιοι που κάποτε, με κίνδυνο της ίδιας της ζωής τους, έκρυβαν και φυγάδευαν Εβραίους, τους οποίους αναζητούσαν με πάθος οι πολιτισμένοι Γερμανοί για να τους "φιλοξενήσουν". http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/01/bild.html

 

 

Σχόλια

27/01 15:48  Λουκρητια
"Εμείς, έπειτα από αυτή την «κακή» εικόνα που έχουν οι πολιτισμένοι ευρωπαίοι με τους οποίους εμείς σήμερα, όπως ισχυρίζεται η Bild, δεν έχουμε καμία σχέση, καλούμε την εφημερίδα Bild να εισηγηθεί στην κ. Μέρκελ, να δείξει η Γερμανία τον πολιτισμό της και την φιλοξενία της και να επιτρέψει να μεταβούν όλοι οι λαθρομετανάστες που είναι στην Ελλάδα, κατευθείαν στη Γερμανία. Εξάλλου και οι ίδιοι το επιθυμούν τόσο πολύ".


Προσυπογραφω!
27/01 16:17  cell
Κι αν τους πέφτει μακριά η Γερμανία
ας μετακινηθούν σε χώρους πιο άνετους και φιλόξενους,
ως η βο(υ)λή ή ...άλλες ΜΚΟ.
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/8H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται — Μετεκλογικά 'τροχιοδεικτικά'