Αληθές ή ...Άληθες ;
cell
Στατικές σελίδες
Σύνδεσμοι


ΣΤΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ! ΣΤΑΖΟΥΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ! Β.Καπερνάρος,από Καρδιάς.
914 αναγνώστες
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011
15:38

10 "τρελλοί" Εισαγγελείς θα μπορούσαν να κάνουν ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Σε τίτλους...:

Η θεμελίωση της παρακμής.

ΧΑΑ, Δικαιοσύνη, Μνημόνιο - Συνταγματικότητα, Τράπεζες, Η δύναμη της Ψήφου. Η Γενιά (παρωδία-φούσκα) του Πολυτεχνείου της εξαργύρωσης- ήταν κι άλλοι στο πολυτεχνείο, ...πλήρης αλαλία, off shore...

Η συνωνυμία του συνταγματικού και του "ετσιγουσταρικού" επί των συμβάσεων δημ. έργων. Τα Μ.Μ.Ε εργολάβων εφοπλιστών εμπόρων όπλων, Χριστοφοράκος και ... pay-roll.

Σιέρα Λεόνε, Μπαγκλαντές, Σομαλία ...12ν.μ. Ελλάς, το προτεκτοράτο,... 6ν.μ. Ερζερούμ, γκρίζες ζώνες, "φυσιογνωμικός" αποκλεισμός συνεργασίας μετά του  Φον ...λόγω βλέμματος!

Δημογραφικό...

"Ίσως να μετανιώσουμε για ό,τι...δεν κάναμε.Ενότητα, ξεκαθάρισμα, ανάδειξη ικανών προσώπων μακράν του υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού.

Μνημόνιο - Απαλλοτρίωση της Χώρας: Εκ των προτέρων γνωστή ένθεν κι ένθεν η αδυναμία αποπληρωμής των 350 δις. Aυτού του είδους η προδοσία δεν προβλέπεται  στον Ποινικό Κώδικα, για να τους κάνω μήνυση.

Προ των επόμενων Καλπών, να ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!"

 


 

ΥΣΤΕΡΟΛΟΓΙΟ

(...)Οι απειλές, λοιπόν, παρότι στερούνται σοβαρού νοήματος στην πραγματικότητα, όπως ήδη εξηγήθηκε, εκτοξεύονται για να συρθεί η κυβέρνηση σε μια άλλη νομική μορφή δέσμευσης εγγυήσεων δανεισμού υπέρ των επίσημων πιστωτών (βλ. υποθήκευση δημόσιας περιουσίας μέσω ενός προγράμματος αποκρατικοποιήσεων που θα εφαρμοσθεί από την τρόικα, με παράκαμψη της ελληνικής κυβέρνησης). 26.5.2011

Greek assets could go to ‘fund of experts’

European leaders are pushing to impose measures that would ensure the Greek government lives up to its promise to deliver €50bn ($70bn) in privatisation proceeds, amid scepticism that Athens can carry out the sell-offs.

 

“Οι ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται συμφωνία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία πρωτοφανή εξωτερική παρέμβαση στην ελληνική οικονομία”

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η συμφωνία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει διεθνή συμμετοχή στην είσπραξη φόρων και ιδιωτικοποίηση κρατικών περιουσιακών στοιχείων, σε αντάλλαγμα για το νέο δανειακό πακέτο για τη χώρα μας.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

07/06 06:38  cell
«Δεν δεχόμαστε τη λογική των Επιτρόπων»

Διέψευσε επίσης τα περί τοποθέτησης Επιτρόπων.
«Δεν δεχόμαστε και ποτέ δεν δεχθήκαμε αυτή τη λογική των Επιτρόπων...δεν δεχόμαστε οτιδήποτε που θα μειώσει τη δική μας αξιοπρέπεια, τα δικά μας βασικά κυριαρχικά δικαιώματα, είτε είναι η ψήφος, είτε είναι οι Επίτροποι, είτε είναι άλλες συμπεριφορές, ή απαιτήσεις παρόμοιας υφής», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως διευκρίνισε, αυτό που έχει ζητήσει από κράτη - μέλη της ΕΕ είναι να έρθουν εμπειρογνώμονες «για να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία τους σε διάφορους τομείς που χωλαίνουμε».
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1988676
και στο δντ, αν δεν απατώμαι, κατ' αρχήν "στραφήκαμε" προς αξιοποίηση της ...τεχνογνωσίας του.
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/8H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται — Μετεκλογικά 'τροχιοδεικτικά'