Αληθές ή ...Άληθες ;
cell
Στατικές σελίδες
Σύνδεσμοι


Πατρίδα πολυνομοσχεδιασμένη(153).
613 αναγνώστες
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011
17:15

...Το πολυνομοσχέδιο προβλέπει το νέο μισθολόγιο, το βαθμολόγιο, τον θεσμό της εφεδρείας, τη μείωση στις 5.000 ευρώ του αφορολογήτου και ανατροπές στα εργασιακά κεκτημένα. Στους μισθούς θεσπίστηκαν με περικοπές έως 50% στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων σε βάθος 3ετίας (25% μέγιστη μείωση τον πρώτο χρόνο), καταργούνται τα περισσότερα επιδόματα, ορίζεται ο κατώτατος μισθός στα 780 ευρώ και θεσπίζονται δύο Κίνητρα Επίτευξης Στόχων. Στις ΔΕΚΟ ορίζεται μέσος μισθός 1.900 ευρώ ανά φορέα. Ο θεσμός της εργασιακής εφεδρείας προβλέπει ότι θα αμείβονται με το 60% του βασικού μισθού.

Ορίζεται νέα φορολογική κλίμακα, με αφορολόγητο όριο εισοδήματος στις 5.000 ευρώ και θα ισχύει για τη φορολόγηση των φετινών εισοδημάτων που θα δηλωθούν το 2012. Επίσης μειώνονται δραστικά οι δαπάνες που εκπίπτουν από το εισόδημα. Μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος προσαρμογής παγώνουν οι κλαδικές συμβάσεις και διευκολύνεται η σύναψη επιχειρησιακών συμβάσεων...

   

 


 

  • NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 17:57

Νεκρός είναι ένας από τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό μετά τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματίας κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

   Λοιπόν,
αγρίεψε ο κόσμος σαν καζάνι που βράζει
σαν το αίμα που στάζει, σαν ιδρώτας θολός.

      

           "Πατρίδα"  

           ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

  


 

 

  • NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 21:04

Με μία διαρροή σε ό,τι αφορά το άρθρο 37 (για τις κλαδικές συμβάσεις) από το κυβερνών κόμμα, αυτή της κ. Λούκας Κατσέλη, ψηφίστηκε και επί των άρθρων το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Η κ. Κατσέλη αμέσως διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Πλέον, το κυβερνών κόμμα διαθέτει 153 βουλευτές.

 

  • Παλαιότερη θέση του Γιώργου Παπανδρέου:

      

       ΤΑ ΝΕΑ 19-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

        ...;

 

          

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/8H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται — Μετεκλογικά 'τροχιοδεικτικά'