Αληθές ή ...Άληθες ;
cell
Στατικές σελίδες
Σύνδεσμοι


Porca Miseria
1190 αναγνώστες
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013
17:19

         

       Aνεργία (unemployment) + τιμοδείκτης καταναναλωτή (consumer price index-cpi) -> Δείκτης μιζέριας (misery index)

Αργεντινή & Βενεζουέλα έφαγαν τη σκόνη μας. Εκτός συναγωνισμού η Β.Κορέα που, σημειωτέον, υπήρξε αποδέκτης αβραμο-...σύστασης, προσφάτως, να εγκύψει στα προβλήματα του λαού της! Εν αναμονή του επόμενου «σκιάχτρου» και με διάθεση πρωταθλητισμού, «συνεχίζουμε» ...

                Αγάντα! Οσονούπω στο βάθρο...

 


  • Στην τοποθέτησή του χθες στη Βουλή, ο Βορίδης τάχθηκε κατά της υπερφορολόγησης στα ακίνητα, σημειώνοντας: «Θεωρώ ότι είναι κακή πολιτική, λάθος πολιτική, άδικη και δεν θα αποφέρει έσοδα». Ο Βορίδης -σήμερα- συμπλήρωσε πως ο αρχές που ετέθησαν από τον υπουργό Οικονομικών είναι απολύτως ευκρινείς και τον ικανοποιούν...
  • «Ό,τι παίρναμε, θα παίρνουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός, καθιστώντας σαφές ότι το οικονομικό επιτελείο βρίσκεται σε διαδικασία διαβούλευσης με τα κόμματα που απαρτίζουν την κυβέρνηση για την εξεύρεση της δικαιότερης λύσης σχετικά με τη φορολογία ακινήτων. «Δεν υπάρχει κανένας νέος φόρος στα ακίνητα», τόνισε o Στουρνάρας. Για να «παίρνετε ό,τι παίρνατε», το εετηδε αν μη τι άλλο καθίσταται φόρος -τέλος δεν υπήρξε ποτέ, ελλείψει ανταποδοτικότητας- και το έκτακτο ...μονιμοποιείται.
    (επί διετούς διάρκειας θεμελιώθηκε η «συνταγματικότητά» του)
  • «Η φορολογία των ακινήτων οδηγεί σε μεσοπρόθεσμη δήμευση των περιουσιών», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλος. 

                                                   

     

...Unconstitutional austerity measures & ...Academi ?

«Η φύλαξη της Βουλής δόθηκε στην Blackwater (νυν Academi), στους μισθοφόρους του Ιράκ»

«...And the E.U does not give a damn about democracy in Greece as it does about democracy in other countries like Turkey...» Λ.Χρυσανθόπουλος  
       


23.07.2014 Newsroom Κ

Στην 4η θέση μεταξύ των 28 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το υψηλότερο ποσοστό πολιτών στο όριο της φτώχειας, βρίσκεται η Ελλάδα. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία δημοσιοποιούνται στην έκθεση του ΙΟΒΕ, το ποσοστό των Ελλήνων που ζούσαν πέρυσι στο όριο της φτώχειας (εισόδημα μικρότερο από το 60% του εθνικού διάμεσου διαθέσιμου εισοδήματος) ανήλθε σε 34,6% ή σε 3.795.100 άτομα.

Ο μέσος όρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανέρχεται σε 24,8% και στην ευρωζώνη σε 23,3%.

 


            

          

            Να ευχηθώ καλό μήνα;

        ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

 

Σχόλια

01/02 20:40  zyzzx
Orgiastic rituals where people or animals would be torn to pieces by frenzied supplicants

Μεσα στην τρελλη απογνωση τα παλληκαρια του Δημοσιου τομεα θυσιαζουν οτι βρουν μπροστα τους , εκλιπαροντας οικτο και ελεος απο τους Θεους ( Ευρωπαιους ).
02/02 01:18  cell
Κάτι κουρασμένα παλληκάρια, μηδενικού δισταγμού & ευπειθή τοις Θ€οίς...
(αμέσως ή εμμέσως «λισταρισμένα»;)
«...οι εισαγγελικές αρχές έχουν ζητήσει από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να καταθέσουν στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται για τα δάνεια άνω των 200 εκατ. ευρώ που έχουν λάβει από ελληνικές τράπεζες.
Δικαστική πηγή φέρεται να δήλωσε στο Reuters πως θα εξετασθούν για εγκλήματα κατά του κράτους.
Η ίδια πηγή ανάφερε πως αντικείμενο ερευνών είναι και τα οικονομικά του ΚΚΕ».
http://tinyurl.com/b5zabg4

Καλημέρα zyzzx
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/8H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται — Μετεκλογικά 'τροχιοδεικτικά'