Αληθές ή ...Άληθες ;
cell
Στατικές σελίδες
Σύνδεσμοι


Ε.Ε_Ε.Κ.Τ - Ο Ορός της Αλήθειας. Προ έκδοσης χρέους - άφιξης αγγελικούς
1226 αναγνώστες
Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014
17:18

 

Α. Κατόπιν των αναφορών μας σχετικά με το Αμερικάνικο τραπεζικό σύστημα –κατά βάση– έχουν πολλοί φίλοι διατυπώσει την απορία τους αναφορικά με τα ισχύοντα στο (δικό μας) Ευρωπαϊκό.

Άρθρο (2009 ): «ΕΕ – ΕΚΤ 0-1 (τελικό)»

 

Β. Ζούμε την παρακμή του Βασιλείου που η προμετωπίδα του αναγράφει:

«Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα εκτός από τον πειρασμό» Ό. Ουάϊλντ.

Άρθρο (2012): «Ο Ορός της Αλήθειας»...

  • ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
  • ΠΕΡΙ ΤΗΣ ‘ΕΥΡΩΠΗΣ του ΕΥΡΩ’
  • «Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ …Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»
  • «ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ»  (καλό ...ματαντάμωμα1)
  • «Τα ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ»
  • Η Διεθνης Κοινότητα και οι Έλληνες Πολιτικοί
  • ΛΥΣΕΙΣ

 


 

(1) Έκδοση χρέους(UK-law) μετά από τέσσερα χρόνια: «Η Ελληνική Δημοκρατία ανακοινώνει σήμερα (10.4.2014) ότι προέβη στην πώληση 5ετούς ομολόγου ονομαστικής αξίας € 3δισ. με ετήσιο κουπόνι 4,75%. Η συναλλαγή αναμένεται να διακανονιστεί την επόμενη (μεγάλη)εβδομάδα», αναφέρει το ΥΠΟΙΚ σε ανακοίνωσή του. Ερωτηθείς πώς θα απαντήσει στους μικροομολογιούχους που επλήγησαν από το PSI και στους άνεργους, ο στουρνάρας απάντησε: «Ο καλύτερος τρόπος αποζημίωσης όλων ημών(!) που έχουμε πληγεί από την κρίση, είτε με μείωση μισθών, είτε με αύξηση φόρων, είναι η  α ν ά κ α μ ψ η  της οικονομίας. Τα πρώτα σημάδια είναι ήδη ορατά2..N

α. « ...Η Ελλάδα έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει» β. «Η ελληνική κυβέρνηση  φ ι λ ο δ ο ξ ε ί  να μη χρειαστεί ένα νέο πρόγραμμα (στήριξης), αλλά εάν δει κανείς το μέγεθος του κρατικού χρέους και τις αναχρηματοδοτικές της ανάγκες για τα επόμενα δύο χρόνια, εξακολουθεί ακόμη να υπάρχει μια μείζων πρόκληση για την Ελλάδα» γ. «θα συζητήσουμε με την ελληνική κυβέρνηση μετά το καλοκαίρι για να δούμε τι χρειάζεται», είπε ο επικεφαλής του Eurogroup. Ν

 

     

                        ...just a soul whose intentions are 'good'...        

(2) Προηγηθέντες του υποικ, «παραπλανούν οι Mέρκελ-Σόιμπλε για Ελλάδα» ισχυρίζεται(25/11/2013) ο εκπρόσωπος του AfD, Γ. Κρούζε :

«Το χρέος της Ελλάδας αυξήθηκε σε σχέση με το περασμένο έτος κατά 18 δισεκατομμύρια ευρώ, σε συνολικά περισσότερα από 321 δισεκατομμύρια και αποτελεί τώρα πάλι το 169%3 του ΑΕΠ της — άρα είναι περίπου όσο και πριν από την τελευταία απομείωση χρέους(εκτός uk-law). Το ίδιο το ΑΕΠ πέφτει εδώ και 20 τρίμηνα: στο β´ τρίμηνο του 2013 υποχώρησε κατά 4,6%. Ομοίως, υποχωρεί περαιτέρω και ο τζίρος του λιανικού εμπορίου. Τον Αύγουστο αυτού του χρόνου μειώθηκε κατά 7,8% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους. Υποχωρεί εδώ και 41 μήνες. Η βιομηχανική παραγωγή τον Σεπτέμβριο του 2013 βρίσκεται 1,8% κάτω από την παραγωγή τον Σεπτέμβριο του 2012. Τον Αύγουστο του 2013 η ανεργία ήταν 27,3% και στους νέους ανυπόφορα υψηλή, στο 60,6%. Η ανάπτυξη βρίσκεται μοιραία στο έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου. Αυτό το έλλειμμα ανέβηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 κατά 9,8% σε σχέση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου χρόνου......αντιμέτωπος με τέτοιους αριθμούς, το να αναγνωρίζεις στην Ελλάδα ότι επιτυγχάνει πρόοδο είναι τελείως παράλογο και συνειδητή παραπλάνηση των πολιτών».

(3) 178%(updt) έναντι 124% επί Καστελόριζου με παρονομαστή «ελ(στατ)λείμματος» 15,4%; αεπ => μη βιώσιμο χρέος => εκτός αγορών VS σημερινού παρονομαστή ...διατηρήσιμου πρωτογενούς «πλεονάσματος» ~1,5%; αεπ => βιώσιμο χρέος 178%! αεπ => βλέπε 1 (...κι από χρόνου, νηστεία με αρνάκι)

           κλικ στην εικόνα=>pdf

      

                                                                                                          2010                  2011                  2012                  2013       

  

 

   


 

 

      

        ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ Γ΄ - Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ
      ΠΟΙΗΣΗ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ // ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
       ΑΦΗΓΗΣΗ: ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ // ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ & ΧΟΡΩΔΙΑ

         Καλή Ανάσταση!

           -.-

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/8H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται — Μετεκλογικά 'τροχιοδεικτικά'